maanantai 30. marraskuuta 2009

Junasta tippui ulostetta Pännäisissä

(JAKOBSTAD) Paikallinen taksikuski koki ikävän yllätyksen, kun aseman ohi yleensä vauhdilla huristava Pendolino päättikin hidastaa poikkeuksellisesti Pännäisten aseman kohdalla, ja samalla päästi raiteille kasan sontaa.

"No siinä istuin ihan normaalisti tolpalla, kunnes ohikiitävä juna hidasti, ja ennen kuin huomasin oli auto yltäpäätä sonnassa", nimettömissä ajava taksikuski kertoi. "Sitä lantaa sitten kuljetettiin uudella bemarillani pitkin Pohjanmaata, ennen kuin sain vietyä auton pesuun", kuski naurahtaa. Kuskin kertomuksen mukaan lannan käry bemarin nahkapäällysteissä oli kuitenkin niin voimakas, että auto joudutaan pesemään sisältä vielä useita kertoja.

VR:n suunnittelupäällikkö Herbert Mennerström kertoo, että aika-ajoin junia joudutaan pysäyttämään myös asemien välillä, jotta "varpusparvi" saadaan laskettua turvallisesti radan reunalle. "Muut matkustajat eivät juurikaan protestoineet, pikemmin päinvastoin. Aika helpottuneelta näyttivät kun saatiin lasti ulos junasta", kuvailee Mennerström matkustamon tunnelmia ylimääräisen pysäytyksen johdosta.

Paikalle osunut sivullinen ihmettelee kuitenkin VR:n politikkaa. "Kuinka on mahdollista, että vielä vuonna 2009 VR päästää ihmispaskaa kyydistä kesken matkan ja ihan minne sattuu", järkyttynyt pännäisläinen päivittelee paikalle osuneille SUPO:n turvamiehille.

Etelän Media / Johan "Gusse" Hellstén

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti