torstai 26. marraskuuta 2009

Anttila kieltäytyi sikasalkusta

(VORSSAN LIHA) Maatalousministeri Sirkka-Liisa Anttila vasikoi Helsingin Sanomille saaneensa puhelun tuntemattomasta numerosta, jossa keskustapuolueelle tarjottiin komission maatalousministerin salkkua. "No vähän siitä englannista ymmärsin, mutta sikasalkkua meille tarjottiin", Anttila arvioi. "Vaikea siitä oli selvää saada, kun taustalla ihan selvästi [Saksan liittokansleri Angela] Merkel hihitti ja lopussa taisi olla joku ranskalainen kun röhähti nauramaan päälle, kun sanoin että ollaan isompaa salkkua vailla", Anttila jatkaa.

Huhujen mukaan kutsut eivät jääneet tähän, vaan myöhemmin Anttilalle soitettiin jälleen tuntemattomasta numerosta, ja hänen sanojensa mukaan keskustalle tarjottiin ainakin seuraavaa nobelin rauhanpalkintoa, yk:n pääsihteerin tehtävää, Vapahtajan sädekehää ja Oscar-palkintoa. Anttila kuitenkin totesi ettei
me lähdetä tollaisiin ollenkaan.

Anttilan on tänään pitänyt kiireisenä päivän postin läpikäynti, josta Anttila sanoo etsivänsä ainakin Saimaan vapaa-ajan kalastajien pikkujoulukutsua.
"Siinä on sellainen kutsu, josta ei kieltäydytä. Sinne me on ministeriöstä aina menty isommalla porukalla", Anttila vinkkaa. "Nyt kun Merisalon pippalot on tältä vuodelta peruttu niin menee tiukaksi onko parhaat sikajuhlat Saimaalla vai eduskunnan eräkerhon Ilves-ampujaisissa Vorssassa. Kyllä tän vuoden puolella on jotain luonnonvaraista elämää vielä saatava hengiltä", verenmaku suussa kuolaava Sika-Liisa röhkäisee lopuksi.

Etelän Media / Johan "Gusse" Hellstén
Kuvat: Christina Koivulahti ©

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti