maanantai 24. tammikuuta 2011

Nuorisosäätiön veijarit syyteharkintaan

(HERTTONIEMI) Paistaa se päivä lautakasaankin, tykätään Etelän Mediassa sanoa, ja sen osoitti oikeaksi tämän siperialaissään sävyttämän päivän juhlauutinen Nuorisosäätiötä koskevan esitutkinnan valmistumisesta. Nuorisosäätiön kepulainen johtokaarti keräsi kontolleen komean rivin syytteitä, joiden kovaan ääneen lukemisesta ainakin Etelän Median toimitus on tänään saanut suurta nautintoa.

Jaettu ilo on suurempi ilo, joten kokosimme syytelistan keskeisten henkilöiden osalta tähän. (Muistetaan tosin, että jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan, paitsi tietysti Etelän Medialle, jolle kepulainen on aina kepulainen.)

Antti Kaikkonen: Lahjuksen antaminen, luottamusaseman väärinkäyttö
Aki Haaro: Luottamusaseman väärinkäyttö
Jukka Vihriälä: Torkeä lahjuksen ottaminen ja törkeä virka-aseman väärinkäyttö
Seppo Pyykkönen: Lahjuksen antaminen ja luottamusaseman väärinkäyttö
Jorma Heikkinen: Törkeä lahjuksen antaminen ja luottamusaseman väärinkäyttö

Eikös vain tunnukin hyvältä?

Pienenä kertauksena haluamme myös muistuttaa lukijoitamme siitä mistä tässä kaikessa on kyse oman Nuorisosäätiötä koskevan juttusarjamme kautta.

Syväkurkku paljasti Etelän Medialla kuinka asukasvalinnat yleishyödylliseen "ei-keskustalaiseen" asuntosäätiöön itse asiassa toimiikaan. Kaikkonen mainittu.

Nuorisosäätiön ei alun perin edes pitänyt kuulua sellaisiin avunsaajiin, jotka olisivat oikeutettuja nyt keskustelussa oleviin valtiontukiin. Lakiesitykselle kuitenkin tapahtui jotain ympäristövaliokunnassa. Etelän Media selvitti mitä, sinä saat päätellä miksi.

Lehdissä spekuloitiin Aki Haaron siirtymisellä Nuorisosäätiön toimitusjohtajaksi kesken isoimman kohun. Etelän Media kokosi miehen "ansioluettelon", jotta muut mahdolliset hakijat tietäisivät millä eväillä tällaiseen pestiin päästään. Muita näin päteviä miehiä ei mistään, ei edes kepusta, kuitenkaan löytynyt ja niinpä Aki Haaro on nyt Nuorisosäätiön toimitusjohtaja.


Etelän Median Helsingin toimitus

2 kommenttia:

  1. Kiitos ja onnea vaan kaikille!

    VastaaPoista
  2. Ei muuta kuin musavideota tekemään "Jail house rockin" -tahdissa. Lantiohan on Tanssii Tonttujen kanssa -ohjelmassa saatu notkeaksi kuin KePulainen näkemys aiheesta lainsäädäntö.

    VastaaPoista