torstai 6. tammikuuta 2011

Outoja eläinkuolemia myös Suomessa

(PUMPUMPAMPAM) Muun muassa Yhdysvalloista, Brasiliasta ja Ruotsista kantautuneet uutiset eläinten joukkokuolemista ovat saaneet jatkoa nyt myös Suomessa, kun tuhansia luonnoneläimiä on yllättäen löytynyt kuolleena maamme ryteiköistä ja pakastimista. Ilmiö on laajuudessaan ennenkokematon, eikä maa- ja metsätalousministeriö ole onnistunut antamaan kunnon selitystä tapahtumilla.

Tämä luonnottoman kuoleman kokenut yksilö
löytyi hämäläisestä lasikaapista. (Köpi Kalliokangas, EtMed)
Ensimmäiset havainnot tulivat Itä-Suomesta, mistä löydettiin jopa 80 kuollutta karhua. Tämän jälkeen muualta Suomesta löytyi vielä 40 kuollutta kontiota lisää. Tämän lisäksi kuolleena löytyi myös n. 500 ilvestä ympäri Suomea, erityisen paljon kuitenkin niin sanotulta poronhoitoalueelta, josta ilmeisesti koko ilveskanta oli menehtynyt. Myös susien laajamittaisesta joukkokuolemasta on havaintoja samaisella alueella.

Netin keskustelupalstoilla on jo herännyt villi huhumylly joukkokuolemien aiheuttajista, mutta ainakaan toistaiseksi mitään varmaan tietoa ei ole. Maastosta löydetyistä eläimistä löytyi sekä sisäistä että ulkoista verenvuotoa ja joidenkin eläinten sisuskalut olivat vedetty ulos, veri laskettu maahan ja joiltain yksilöitä puuttui sekä pää että lisääntymiselimet. Poliisin mukaan kyseessä voi olla uuden vuoden aiheuttama kaaos, jolloin eläimet olisivat törmäilleet toisiinsa tai muihin lajeihin kuten poroihin ja sen jälkeen ampuneet toisiltaan aivot pihalle ihan vaan ajankuluksi ja adrenaliiniryöpyn saamiseksi.

Myös varsin erikoisia lintukuolemia on havaittu pitkin Suomea. Jopa 100 miljoonaa kiloa jonkunlaisia kanannäköisiä "lintuja" löytyi kuolleena useista kohteista Suomea, suurimmat ilmentymät kuitenkin HKRuokatalon muoveihin käärittyinä, joissa niitä on virheellisesti kutsuttu "kanoiksi", vaikkakin uusimmat tutkimukset ovat viitanneet kyseessä olevan lähinnä jonkunlainen linnun, liskon ja perunan epäsikiö. Linnut olivat jo kuollessaan epämuodostuneita, niiden sisältä löytyi lähinnä hormoneja, eikä niiden jalat soveltuneet kävelyyn saati siivet lentämiseen. Myös nämä eläimet olivat kärsineet jo eläessään sisäisestä verenvuodosta ja niiden todennäköinen kuolinsyy on tukehtuminen tai jonkunlainen teollinen kaulankatkaiseva silppuri.

Maa- ja metsätalousministeriön alaisen Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen mukaan eläinten joukkokuolemilla ei kuitenkaan ole varmistettua yhteyttä toisiinsa, eikä ainakaan riista- ja kalatalouden tutkimuslaitokseen ja sen keskustavetoisuuteen.  Samalla virasto kuitenkin muistuttaa, että samankaltaiset joukkokuolemat tullevat yleistymään myös jatkossa ainakin niin kauan kun maa- ja metsätalousministeriötä johtaa Sirkka-Liisa Anttila, eduskunnan suurin puolue on metsästäjäliitto ja ainoa hyväksytty ongelmaratkaisu kaikkiin mahdollisiin luonnon ja ihmisen välisiin ongelmiin on luontotekijöiden mahdollisimman nopea hävittäminen, tappaminen ja teurastus.

Etelän Median Helsingin toimitus / Johan "Gusse" Hellstén

1 kommentti:

  1. Onpa tosi "outoja"

    “NEW SHOCKING REPORT: Top US Federal Judge Assassinated After Threat To Obama Agenda
    A shocking report prepared for Prime Minister Putin by the Foreign Military Intelligence Directorate (GRU) states that one of the United States top experts in biological and chemical weapons was brutally murdered after he threatened to expose a US Military test of poison gas that killed hundreds of thousands of animals in Arkansas this past week.”

    Lisää täältä:http://www.eutimes.net/2011/01/top-us-official-murdered-after-arkansas-weapons-test-causes-mass-death/

    VastaaPoista