sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Haluatko toimittajaksi Etelän Mediaan?

Sen lisäksi että olemme avanneet uuden Lukijan kynä -palstan, myös Helsingin toimituksemme kaipaa vahvistusta. Mikäli uskot kykeneväsi pystymään blogimme tasoiseen tai sen reilusti alittavaan keskustapuolueherjaan, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse: etelanmedia(kissanperse)gmail.com.

Toimittajana voit toimia nimimerkillä (turvallisuutesi vuoksi tätä suositellaan ainakin kehä I:n ulkopuolella asuville) tai oikealla nimelläsi. Kirjoittamisesta ei makseta korvausta, eikä Etelän Media pysty turvaamaan kirjoittajiensa turvallisuutta. Anonyymisyys kuitenkin varmistetaan, eikä edes MTK:n aseellisen siiven kuulustelut murra toimittajiemme henkilöllisyydensuojaa. Kunnianloukkaussyytteistä vastaa toimituksemme, mutta sillä varauksella että saatamme editoida tekstejäsi.

Mukaan voit hypätä milloin vaan inspiksesi mukaan, ja kirjoitustulvan tyrehdyttyä pois pääset pikkurillisi vielä visusti paikallaan.

Tervetuloa joukkoomme!

Johan "Gusse" Hellstén
Antero Halkio
Charly J. Teräsvuori
Harri Karpén
L.C. Relander
Köpi Kalliokangas
Christina Koivulahti
ja koko Etelän Median Helsingin toimitus!

1 kommentti:

  1. Etten joutuisi kepumafian vainon kohteeksi, täytyy olla inkoknito. Kaipaisin vakaville uutisille myös humoristisempia osioita, vaikkapa kaskupalstaa, tai sitten tietokilpailua. Kysymys voi olla vaikka: Mitä tarkoittaa 50 maalaisliittolaista Oulujärven pohjassa? Vastaus: Se tarkoittaa kainuulaisille hyvää alkua.

    VastaaPoista