maanantai 2. marraskuuta 2009

Keskustaväki risteilyllä: Vanhaselle nuori haastaja?

(CHARTER) Keskusta-aktiivit kokoontuivat kuluneena viikonloppuna Tallinnan-risteilylle. Pohjois-Pohjanmaalta matkaan lähtenyt kymmenhenkinen vihantilaissseurue jännitti Helsingin Länsiterminaalissa laivaanpääsyä: "Kyllä tämä tämmöinen suurkaupunki pelottaa. Isäntää jännittää niin, että sillä on ollut vatsa vekkulilla Kokkolasta saakka, ja illalla olisi seisova pöytäkin", rouva vaikeroi. Maihin matkalaiset eivät aio, vaan päättivät yksissä tuumin pysytellä hytissään kuultuaan MTK:n asiamieheltä Tallinnassa sattuneista taskuvarkauksista.

Länsiterminaalista tavoitettiin myös pääministeri Matti Vanhanen: "Odotan risteilyltä paljon. Kokikset näyttäisivät olevan tarjouksessa tax-freessä, lisäksi aika hyvännäköisiä maatalouslomittajia on lähtenyt mukaan", Vanhanen sanoo silmää iskien. Pääministeri ei lähtenyt myöskään kommentoimaan keskustapuolueen seniorisiiven toiveita nuoresta vastaehdokkaasta ensi kesän puoluekokouksessa:"Kyllähän meillä puhutaan jopa nelikymppisistä puoluejohtajista, mutta kyllä me haluamme säilyttää uskottavuuden politiikkaan pitämällä minut jatkossakin pääministerinä". Toiveen esittänyt Keskustan eläkeläisten etuvartio on vaitonainen henkilöstä, eikä suostu kommentoimaan muuta kuin että "se Lehtomäen tyttö on kyllä nohevan näköinen emäntä".

Etelän Median toimittaja tavoitti vihantilaiset risteilyn jälkeen. Matkailukärpäsen puraisemat kepulaisaktiivit vaikuttivat tyytyväisiltä puolueristeilyn sisältöön:"Kyllä oli komeeta, kahveetakin sai juoda niin paljon kuin halusi. Saisivat nuo Etelän Median sensaatiotoimittajatkin käydä katsomassa, kuinka huonosti asiat ovat ulkomailla ja muualla EU:ssa, niin asettuisivat lautakasavouhotuksetkin mittasuhteisiinsa".

Etelän Median Helsingin toimitus / Antero Halkio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti