torstai 1. lokakuuta 2009

Erotiikan Maailma tutkii Vanhasen

(SAUNA) Pääministeri Matti Vanhanen ilmoitti ettei hän aio valittaa Helsingin käräjäoikeuden tuomiosta koskien Vanhasen ex-morsiantaan, Susan Ruususta vastaan nostamaa kunnianloukkaussyytettä. Sen sijaan Vanhanen on pyytänyt Erotiikan Maailma -lehden asiantuntijat suorittamaan katselmuksen Vanhasen kotiin, jotta he voisivat todistaa kirjassa esitetyt väitteet vääriksi.

"Erotiikan Maailma tuo paikalle omat toimittajansa, jotka voivat arvioida olenko rakastajana sellainen mitä kirjassa annetaan ymmärtää. Se on ainoa tapa, joka minulla on käytettävissä todistaakseni kirjan väitteet vääriksi", Vanhanen kertoo. Vanhanen viittaa kirjassa kuvattuihin Ruususen ja Vanhasen suhteen aikaisiin yhdyntöihin, joissa Vanhasta kuvataan herkäksi ja ujoksi rakastajaksi. "Ja todellakaan Susan ei maistu paremmalle kuin uuniperunat, mikään ei maistu!", Vanhanen tiuskaisee.

Aikaisemmin päivällä STT kieltäytyi Vanhasen tekstiviestilllä lähettämästä pyynnöstä selvittää kirjan väitteet. "Viesti jossa puhutaan ammeesta, kynttilöistä ja uuniperunoista, ei todellakaan saa meidän toimittajia liikkeelle. Me olemme oikeasti arvostettu uutistoimisto", STT:n toimitusjohtaja Mika Petterson kommentoi Etelän Medialle.

Erotiikan Maailma on ilmoittanut julkaisevansa tulokset myöhemmin tänä syksynä. Tämän jälkeen eduskunta äänestää pääministeri Vanhasen miehisyydestä Hot or Not -sivustolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti