sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Vaaransiko keskustapuolueen taulubisnes synnytyssairaalan toiminnan?

(SEINÄJOKI) Suomen tietotoimisto uutisoi, että Etelä-Pohojanmaan sairaanhoitopiiri on tukenut keskustapuolueen vaalikassaa 3000 eurolla. Käsillä on jälleen koplaus, sillä sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtajana toimii puoluesihteeri Jarmo Korhonen.

Raha-automaattiyhdistyksen entinen hallituksen puheenjohtaja, ja sittemmin myös galleristina kunnostautunut Jukka Vihriälä puolestaan toimii samaisen sairaanhoitopiirin valtuuston puheenojohtajana.

Etelän Media on huolissaan kaikkista Etelä-Pohjanmaan synnyttävistä äideistä, sillä tälläkin kolmella tonnilla olisi varmasti saatu lisää ilokaasua synnyttäjien polttoja lievittämään, kuukaudeksi kätilön työpanoksen ruuhkahuippuja tasaamaan tai sitten ihan vain käristemakkaraa Seinäjoen keskussairaalan pikkujouluihin.

Sen sijaan sairaanhoitopiiri päätti hankkia joko seminaarilippuja keskustapuolueen aina innostaviin ja mieltä virkistäviin ”Uusiutuva Johtaminen Kuntamurroksessa” –seminaareihin, tai sitten vielä yhden latoaiheisen juhanipalmun synnytyssalin seinälle lietsomaan alkiolaista raivaajahenkeä naama punaisena punnertavaan emäntään.

Etelän Median Helsingin toimitus / Antero Halkio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti