torstai 29. lokakuuta 2009

Etelän Media paljastaa: Nuorisosäätiössä jäsenkirjalla jonon ohi!

Etelän Median saaman selvityksen mukaan Nuorisosäätiön tuki keskustalaisia kohtaan ei rajoitu pelkästään taulukauppoihin, vaalitukeen ja korkeisiin kokouspalkkioihin. Nuorisosäätiö nimittäin suosii myös vuokralaisvalikoinnissaan keskustalaisia hakijoita.

Nimettönä pysyttelevä keskustalähde kertoo Etelän Medialle kuinka pääasiassa Herttoniemen Petter Wetterin tien talot ainakin ennen pullistelivat keskustalaisia vaikuttajia. Puhuttiin jopa keskustanuorten linnasta (mm. Koy ANTINtalo!). Nuorisosäätiö ei säännöissään tai internet-sivuillaan ilmoita keskustalaisten olevan etuoikeutettuja asuntoihin, mutta käytännössä näin kuitenkin on.

"Olin muuttamassa maalta Helsinkiin, kun tarvitsin asuntoa. Yksi puhelinsoitto sopivalla henkilölle Nuorisosäätiössä, ja asunto löytyi pikaisesti", kertoo lähde. "Myös tuttavani oli asunnon tarpeessa ja sai kuulla ettei vapaita asuntoja ollut. Pari puhelua ja asunto löytyi kahdessa tunnissa", lähde lisää. Yleensä asuntoihin joutuu Helsingissä jonottamaan, mutta lähteemme mukaan keskustalaiset pääsevät jonossa ensimmäiseksi valitsemaansa kohteeseen.

Lähteemme kertoo nyt asuvansa jo toisaalla, mutta on omien sanojensa mukaan kiitollinen silloisille tukijoilleen. "Olisin antanut asian olla, mutta Nuorisosäätiön tapa kiertää ja kiemurrella vaalirahoitusilmoituksessa osoitti ettei heillä ole minkäänlaista selkärankaa. Ei tällaisia henkilöitä jaksa suojella", syväkurkku sivaltaa.

Lähteemme kertoo myös tunteneensa syyllisyyttä tapahtuneen johdosta. "Kyllähän sitä monesti miettii, että veinkö minä asunnon joltain 19-vuotiaalta yh-äidiltä", lisää menneisyyttään selvästi katuva yhteiskunnan taustavaikuttaja haastattelun lopuksi.

Etelän Median Helsingin toimitus

7 kommenttia:

 1. Sellainen kuin katuva tai syyllisyyttä kokeva keskustalainen on niin raskasta fiktiota, että koko jutun täytyy olla ankka.

  VastaaPoista
 2. On se nyt saatana, keskusta!

  VastaaPoista
 3. Voi herttinen aika, mites demarit tai etelän kokoomuslaiset, rkp:sta puhumattakaan?

  Yhtä puhtaita pulmusia koko remmi.

  VastaaPoista
 4. Etelän Median Helsingin toimitusta on lähestytty päivän mittaan useaan otteeseen tämän jutun tiimoilta, lähinnä sen totuudenperäisyydestä ollaan oltu kiinnostuneita.

  Etelän Media seisoo sanojensa takana ja luottaa lähteeseensä. Toimittajamme Johan "Gusse" Hellstén on suostunut eroamaan mikäli syväkurkkumme osoitetaan valehtelevan.

  Tapio Rautavaaraa lainataksemme "Tämä tarina on tosi".

  VastaaPoista
 5. Kepu always disappoint, the Youth Foundation is all evening milking´s suckler and a hotbed of corruption.

  VastaaPoista
 6. Nämä ovat sellaisia tapauksia johin ei voi saada varmistusta, mutta hulluahan se olisi jos suhteilla ei saisi mitään etua itselleen.

  VastaaPoista
 7. Kaisa Varis ehdokkaaksi ?

  Ampujahiihtajä Kaisa Varis on puhdas jatkamaan uraansa urheilijana. Uusin seura on Keskustaa lähellä Kuikan Kisailijat r.y.
  Paikallisten seuraihmisten mukaan he ovat jo ehdottaneet Kaisa Varista ehdokkaaksi vuoden 2011 eduskuntavaaliehdokkaaksi.
  Hiihtävä Varis on ilman TM:n suorittamaa testiäkin todistettavasti puhtoisista puhtain Kepun ehdokas sitten hevosmies Kauko Juhantalon ja apurahatanssija Antti Kaikkosen.

  VastaaPoista