perjantai 2. lokakuuta 2009

Etelän Media rankkasi Keskustan kelmit, katso lista ja kommentoi!

1. Kauko Juhantalo

Vanhoilla meriiteillä kärkeen, valtakunnanoikeus never forget? Väärin. Vanha mestari osoitti Tokmanni-kuviollaan olevansa edelleen koplauksen kiistaton valtias.

2. Matti Vanhanen

Nuorisosäätiön lankkuasiamies. Julkisuutensa kanssa tasapainoileva uunisohvaperuna, joka ei tiedä pitäisikö hänen olla pääministeri vai Masa69.

3. Antti Kaikkonen

Koplauksen superjunnu, Vanhasen ensimmäisen kierroksen draft. Tällä miehellä on mahdollisuudet vaikka valtakunnanoikeuteen asti!

4. Timo Kalli

Kiukaisten lörppö. Todisti, että yritysten hallintoneuvostot ovat turhia, sillä Fortum pysyi kansainvälisesti menestyvänä menestyvänä yrityksenä Kallin puheenjohtajuudesta huolimatta.

5. Sirkka-Liisa Anttila

Vorssan sikavarmari. Tietää, kuka hyötyy ruoan ALV-alesta muttei kerro ja pitää Saimaannorpista varsinkin verkkokalastettuna.

6. Jarmo "Kelmi" Korhonen

Keskustan ”kuin kaksi marjaa” –sarjan Frankenstein. KMS-kuvion suuri strategi.

7. Liisa Hyssälä

Joko alueellistutte tai itkette ja alueellistutte. Lääkelaitos viedään vaikka väkisin Kuopioon huolimatta asiantuntijoiden ja henkilökunnan vastustuksesta.

8. Antti Rantakangas

Tämä maanviljelijä-pankinjohtaja ja nykyinen taulukauppias tuli Pohjois-Pohjanmaalla tunnetuksi löysästä lainanannosta laman alla, jättäen taakseen konkurssikypsän pankin. Eipä ihme että KMS löysi miehestä kumppanin, jolle vaaliraha kelpasi vielä vaalien jälkeenkin.

9. Mikko Alatalo

Jo sinisten silmälasien pitäisi riittää tuomioon rikoksista ihmisyyttä kohtaan. On myös levyttänyt ja julkisesti esittänyt sellaiset kepulaisuuden arkkiveisut kuin ”Kyllä sitä ollaan niin neekeriä” ja ”ihmisen ikävä toisen luo”.

10. Anneli Jäätteenmäki

"Puhun niin totta kuin osaan", tarvitseeko tätä enempää selittää?

2 kommenttia:

  1. Liisa Hyssälä on nousukiidossa ja hänellä on mahdollisuudet päästä raskaaseen sarjaan ennen eläköitymistään: muun muassa valtioneuvoston oikeuskansleri on kiinnittänyt julkisesti huomiota Liisan kykyyn järjestellä asioita.

    VastaaPoista
  2. KRP tutkii Kaikkosen toimia, respect!

    VastaaPoista