maanantai 5. lokakuuta 2009

Keskustalainen demokratia vaientaisi toisinajattelijat

(JYVÄSKYLÄ) Keskustalaisessa katsannossa defaitistit vaiennetaan. Hallituksen ja vastuunkantajien kritisoiminen on rangaistava teko. Maahan mahtuu vain yksi totuus. Keskisuomalaisen entinen päätoimittaja, Keskustan harmaa eminenssi Erkki Laatikainen jakelee YLE:n radiokolumnissa oikeuksia mielipiteisiin. Laatikaisen mielestä sosiaalinen media tarjoilee saastaa halullisten luettavaksi. Laatikaisen mielestä myös ”kiihotus kansanvaltaa ja sen vastuunkantajia kohtaan” tulisi saattaa rangaistavaksi.

Etelän Median mielestä Laatikaisen esitys on vähintäänkin kannatettava. Maahan tulisikin perustaa välittömästi Mielipidepoliisi toimimaan Supon alaisuudessa sen erikoisyksikkönä. Sen lisäksi, että näin saataisiin työllistettyä kaikki työtä vailla olevat poliisit, turvattaisiin samalla myös Suomalaisen Yhteiskuntamuodon jatkuvuus. Poliisit vain pariksi viikoksi Alkio-opistoon ”koulutukseen” ja kaduille partioimaan.

Työpaikoille pitäisi saada Maaseudun Sivistysliitosta poliittinen virkamies huolehtimaan työpaikan ilmapiirin puhdasoppisuudesta. Kahvihuoneessa keskusteltaisiin Santeri Alkion kirjoituksista, Matti Vanhanen valittaisiin Sirkka-Liisan Anttilan ja Toivo Sukarin esityksestä pääministeriksi ”toistaiseksi”. Perjantai-iltaisin rappukäytävissä kävisi vilske, kun mustatakkiset miehet koputtelisivat ovelle hakien kansalaisia ”vastaamaan muutamiin rutiiniluontoisiin kysymyksiin”.

Laatikaisen itkuraivarin lopussa peräänkuulutetaan demokratiaa ja kansanvaltaa median diktatuurin vastapainoksi. Mieluummin sitten diktatuurikin kuin Laatikaisen demokratia.

Etelän Median Helsingin toimitus / Antero Halkio

Katso tästä Laatikaisen Mein Kampfin alkusanat

1 kommentti:

  1. Laatikainen on jälleen kerran oikeassa. Piirijärjestömme näkemyksen mukaan kansanvaltaa vastaan kiihottamisen kriminalisointi ei kuitenkaan riitä takaamaan kansanedustajien työ- ja mielenrauhaa, vaan rikoslakia on pikaisesti täydennettävä myös puoluerauhan rikkomista (ns. pääministerinpilkkaa) koskevilla rangaistussäännöksillä.

    VastaaPoista