keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Etelän Media vastaa Lehden syytöksiin

(PUOLUEELLINEN MEDIA) Aikaisemmin päivällä Lehdessä esitetyt väitteet Etelän Median yhteyksistä kansainväliseen terrorismiin ja Marttaliittoon ovat saaneet aikaan myrskyn Etelän Median Helsingin toimituksen vesilasissa.

Lehti ei ole suostunut paljastamaan lähteitään saati erittelemään missä päin Pohjanmaata tarkkaan ottaen Lehden lähteet piilottelevat. Paljastusten tultua ilmi Etelän Media on lähestynyt Lehteä seuraavalla avoimella kirjeellä:

"Etelän Media on huolissaan tällaisista väitteistä ja toivoo Lehden toimitukselta lisäselvityksiä lähteistään. Toivommekin että Lehti paljastaa lähteensä kahden tunnin sisällä, jollei Lehti vaivaudu kommentoida väitteitään tätä kirjoittaessamme.

Etelän Medialla, tai sen Helsingin toimituksella ei ole yhteyksiä muihin järjestöihin eikä se tue terrorismia. Etelän Median jäsenet eivät toimi maan alla, vaan täällä http://www.facebook.com/group.php?gid=138325297219.

Etelän Media tulee jatkossakin pyrkimään puolueelliseen tiedonvälitykseen, sekä olemaan keskustapuolueen rötösten vastuunkantaja."

Etelän Median Helsingin toimituksen puskasta ampuva toimittaja kommentoi Etelän Medialla olevansa valmis haastamaan Lehden oikeuteen tai vaihtoehtoisesti kaksintaisteluun Sanomatalon takapihalla ellei Lehti paljasta lähteitään tai pyydä julkisesti anteeksi Etelän Medialta.

1 kommentti:

  1. Kun yhteisenä aatteena on taistelu kepulehdistöä ja yleistä landepöpiyttä vastaan, toivoisi Lehden ja Etelän Median pikaisesti hautaavan sotakirveen tai vielä mieluummin käyttävän sitä todellisen vastustajan pilkkomiseen.

    VastaaPoista