torstai 24. syyskuuta 2009

Mitä helvettiä Kevassa tapahtui?!

Tässä kaikessa vaalirahakaaoksessa tuntuu jo unohtuneen viime kesäinen Keva-kohu, jonka seurauksena Kevan toimitusjohtaja Markku Kauppinen joutui eroamaan. Muita uhreja tästä koplauksesta ei tullut.

Seuraavaksi täysin skenaario, joka kumpuaa puhtaasta aatteellista epäluuloisuudesta maalaisliittoa kohtaan etelänmedialaisessa hengessä. Tekstissä spekuloidaan kuinka tilanne olisi voinut mennä. Tottahan tässä ei välttämättä ole siteeksikään, joten kirjoitus on toivottavasti fiktiivinen. Ellei se ole, olisin helvetin huolestunut.

Joulukuussa persaukinen keskustapuolue miettii tulevien eduskuntavaalien rahoitusta. Kokoomus jyrää mediassa ja demarit kannatuksessa. Tällöin Jarmo Korhonen (kesk.) muistaa Kuntien eläkevakuutuksen Kevan ja sen 20 miljardin euron varallisuudeen. - Hittoako näitä kuntatyöläisten eläkkeisiin käytetään, tuhahtaa Korhonen, ja saa lähes diabolisen idean kuinka rahat saadaan keskustan vaalikamppanjaan. Kuvio menee näin:

1. Tarvitaan muutama liikemies, mielellään sellaisia jotka eivät pelkää toimia lain kahta puolin. He perustavat bulvaaniyrityksen, jolta voidaan ostaa konsulttipalveluja ja näin siirtää rahaa kyseiselle yritykselle.

2. Yritys perustaa yhdistyksen, jonka tarkoituksena on tukea keskustalaisia ehdokkaita. Perustetaan Kehittyvien maakuntien Suomi ry.

3. Ja sitten raha laitetaan kiertämään. Rovaniemen kelkkatehdas ostaa ylihintaisen kelkkatehtaan Nova Groupilta, ja Nova siirtää rahat KMS:lle. KMS tukee useita, erityisesti keskustalaisia ehdokkaita vuoden 2007 eduskuntavaaleissa, ja syntyy porvarihallitus.

Näin keskusta koplasi kuntien työntekijöiden eläkevakuutukset, liikemiehet saivat omat voittonsa välistä ja keskustalaiset pääsivät valtaan. Ainoa joka hävisi, oli kuntien työntekijät, mutta onhan niillä perkele 20 miljardin omaisuus! Kyllä siitä kelpaa jakaa.

(tämä kaikki oli siis täysin spekulaatiota eikä perustu tositapahtumiin, ellei oikeus sitten niin päätä)

Aiheesta lisää:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/65215-kevan-toimitusjohtaja-vie-uutisoinnin-oikeuteen

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Kevan+toimitusjohtaja+Markku+Kauppinen++ohjasi+ehdokkaita+Nova-rahoituksen+%C3%A4%C3%A4reen/HS20090617SI1YO01ib9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti