tiistai 29. syyskuuta 2009

Kun meidän Matti talon rakensi

YLE:n Silminnäkijä -dokumentin mukaan Keskustan Matti Vanhanen olisi ollut kaupan lekaharkoilla ja styroksilevyillä. Matti Vanhasen omakotitalon rakentamiskustannuksiin on dokumentin mukaan osallistunut myös Nuorisosäätiön asuntourakoista kilpaillut rakennusyhtiö. Dokumentti vihjaa myös, ettei Vanhanen olekaan mikään omakotitalonikkari, kuten hän julkisuudessa on antanut ymmärtää.

Viimeistään nyt pääministeri paskoi housuihinsa.

Sellainen mies, joka ei pysty itselleen taloa rakentamaan, ei keskustalaisessa arvonannossa ole juuri maahanmuuttajaa kummempi. Tämän Vanhanen myös tietää. Siksi Matti Vanhasen on välittömästi ryhdyttävä toimeen, ja rakennettava Lepsämän kylään puolitoistakerroksinen pakettitalo.

Seuraavan kesän Vanhanen huhkii rakennuksella tarkoituksena saada pytinki vesikattoon ennen seuraavaa syksyä. Jos siis ensi keväänä maata edustaa Eurooppa-neuvostossa Katainen ja Halonen, on pääministerillä todennäköisesti sokkelin valu kesken ennen sateita.

2 kommenttia:

  1. Tulisiko minun olla huolissani kun näyttää nyt siltä että suomalaisia poliitikkoja voidaan ostaa makkaroilla ja styrox-levyillä samalla kun Ranskassa ja Yhdysvalloissa tarvitaan vähintään ase- ja/tai öljyteollisuuden kaltaisia toimijoita vaikuttamaan poliitikkojen päätöksiin?

    Kenet voisin ostaa käytetyllä pokasahalla?

    VastaaPoista
  2. Riippuu pokasahan kunnosta. Useamman vuoden saunapuut nylkytetyllä sahalla tuskin eturivin poliitikkoa irtoaa. Kohtuukuntoisella pokasahalla voisi toki kosiskella esim. Mikko Alataloa.

    VastaaPoista