torstai 11. marraskuuta 2010

Markku Uusipaavalniemi loikkaa Kanadan joukkueeseen

(TORINO 2006) Suomen Curling-joukkueen kapteeni Markku Uusipaavalniemi loikkaa Kanadan joukkueeseen juuri ennen viimeistä heittovuoroa.  Uusipaavalniemi ilmoitti asiasta hetki sitten tiedotustilaisuudessa Suomen päädyssä nähtyään Marc Nicholsin puhdistettua kentän Suomen kivistä yhdellä erittäin taidokkaalla poistolla.

"Peli oli tasainen, Kanada on noussut kokoajan lähemmäksi ja lähemmäksi, vain hullu odottaisi enää seuraavaa Nicholsin heittoa", Uusipaavalniemi toteaa. "Olen heitellyt koko pelin ajan määrämittaisia keskustaan, mutta aina joku joukkueestani on sotkenut pelin sähläyksellään, Kanadan joukkueessa uskon saavani paremmin heittoni pysymään nännissä."

Suomen joukkueessa ilmoitus loikkauksesta otettiin tyynenä vastaan. "No turpaan tässä tulee, se nyt on aivan varma. Rotat vaan hyppää laidan yli ensimmäisenä. Sitä paitsi näkihan sen, että ei se keskustaan edes tähdännyt vaan rakenteli jotain ihan muuta kuviota", Wille Mäkelä toteaa valmistautuessaan korvaamaan viimeisenä heittovuorossa olleen Uusipaavalniemen, joka  samaan aikaan Kanadan takkia päälleen vaihtaessaan osoittaa reilua ja rehtiä urheilumieltä, kuten suoraselkäinen suomalaisurheilija ja keskustapoliitikko vain osaa.

1 kommentti:

  1. Niin osuvasti sanottu! Tuo on itse asiassa ollut tiedossa jo pitkään:

    "Torinon olympialaisissa 2006 Uusis päätti, että Suomi ei ole vielä valmis kultaan ja antoi sen Kanadalle."

    Lähde: Hikipedia: Hikisitaatit: Mietteitä Uusiksesta

    Saa nähdä, katsooko Uusis Suomen ansaitsevan kultaa Vancouverissa 2014!

    VastaaPoista