torstai 1. huhtikuuta 2010

Keskustapuolue osti Etelän Median

(APOLLONKATU) Keskustapuolue on ostanut Etelän Media -verkkolehden, kertoo Jarmo Korhonen Verkkoapilalle lähettämässään tiedotteessa. Etelän Media yhdistettäneen Verkkoapilaan vielä tämän kuun aikana. Samalla toimittajat siirtyvät työskentelemään Keskustan puoluetoimiston tiloihin (kuva alla). Kauppahintaa ei ole paljastettu, mutta huhuja liikkuu ainakin Maskun lahjakortista ja työvajan hyllyköstä.

"Etelän Media tarjosi meille suoran vaikutuskanavan punavihreisiin kukkahattutoimittajiin ja muihin väestöryhmiin joihin meidän suhteemme tällä hetkellä ovat heikot", Korhonen kirjoittaa. Korhonen myös paljastaa oston olevan seurausta välimiesmenettelyssä käsitellylle tekijänoikeuskiistalle, jota Etelän Media ja Jarmo Korhosen edustama maalaisväestö ovat käyneet verkkolehden nimestä. "Nyt palautetaan nimi sen alkuperäiseen kirjoitusasuun Etelän Metiaksi. Täällä ei enää mitään ulkomaalaisia kirjaimia kattella", Korhonen lupaa.

Etelän Median toimituksessa osto on otettu vastaan ristiriitaisissa tunnelmissa. Ketään ei kuitenkaan irtisanoteta, ja lehden linja pyritään pitämään samanlaisena. Ainoastaan keskustasta ei saa enää vitsailla, vaan päinvastoin siitä pitää kirjoittaa mahdollisimman positiivisessa valossa, Verkkoapilan tyylin. Etelän Median Helsingin toimitus onkin vetäytynyt pääsiäisen ajaksi Valamon luostariin miettimään mitä positiivista keskustapuolueesta voisi kirjoittaa. Tuloksia ei toimitukselta odoteta aivan lähipäivinä.

Etelän Median Helsingin toimitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti