torstai 14. lokakuuta 2010

Poliisi ei löytänyt ketään Raahesta

Huolimatta jatkuvista ja keskitetyistä etsinnöistä poliisi ei onnistunut vieläkään löytämään ketään Raahesta. Aikaisemmin aamulla poliisi oli saanut vihjeen "tarzanmaisesti" liikkuneesta miehestä Raahen Rautaruukin tehtailta, mutta poliisin saapuessa paikalle ei miehestä ollut enää mitään merkkejä.

Myöhemmin poliisi sai vihjeen autiotalosta, jossa saattaisi olla joku. Parin tunnin piiritystilanteen jälkeen talo, kuten myös poliisin haravoima lähiseutu paljastui täysin tyhjäksi ja jo toista kuukautta jatkuneet etsinnät jäivät jälleen kerran tuloksettomiksi.

Etsintä on osa laajempaa poliisin operaatiota, jossa poliisi on etsinyt henkilöä Pohjois-Savosta ja Kainuusta, kuitenkin tuloksetta. Yleisövihjeiden perusteella Pohjois-Savossa saattaisi liikkua aseistettu mies ja Kainuun suunnasta tuli vihjeitä ulkomaalaisen miehen liikkeistä. Molemmat huhut osoittautuivat kuitenkin perättömiksi, ja poliisi on jäänyt jälleen nuolemaan näppejään tuloksettoman etsinnän jälkeen.

Poliisi toivookin ihmisiä ottamaan välittömästi yhteyttä viranomaisiin mikäli he havaitsevat minkäälaisia merkkejä kenestäkään pohjoisissa maakunnissa. Miehen tunnistaa muun muassa matalammasta äänestä, parrasta sekä selvästi lantiota leveämmistä hartioista. Naisella taas on pehmeämpi iho, kapeampi vyötärö sekä huono mies- ja musiikkimaku.

Etelän media / Johan "Gusse" Hellstén

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti