perjantai 11. kesäkuuta 2010

Korhonen vetäytyi keskustan johtokamppailuista!

Keskustan puheenjohtajakisaan ilmoittautunut hämeenlinnalainen Joonas Korhonen on ilmoittanut vetäytyvänsä Keskustan puheenjohtajakisasta. 27-vuotias Korhonen ilmoittaa vetäytymisensä johtuvan henkilökohtaisista syistä.

"Kats
on, että Paavo Väyrynen ja Jarmo Korhonen ovat huomattavasti parempi parivaljakko tuhoamaan Keskustan kannatusta, sillä en halua edesauttaa millään tavalla Keskustan kannatuskäyrän nousua.", Korhonen kommentoi lehdistölle lähettämässä tiedotteessaan. "Lisäksi minulla ei ole riittävän kieroa mieltä ja uskoa salaliittoteorioihin, joten jätän touhut ammattilaisille", Korhonen jatkaa.

Korhonen ilmoittaakin tukevansa täysillä Paavo Väyrysen valintaa Keskustan puheenjohtajaksi ja toivoo Jarmo Korhoselle jatkokautta puoluesihteerin virassa, uskoen kaksin varmistavan että tulevaisuudessa on mahdollista saada muutakin kuin tukituotettua ruokaa keskustalaisten monopolikaupoista.

Korhonen liittyy myös muihin keskustan väistyvää puheenjohtajaa Matti Vanhasta kehuvien kuoroon ja toivoo hänelle edelleenkin vahvaa asemaa puolueen organisaatiossa, varsinkin rahoitusepäselvyyksien takia. "Keskustan heikko asema Suomen etu", Korhonen toteaa.

Keskusta valitsee uuden puheenjohtajan huomenna Lahdessa. Etelän Media on luonnollisesti pettynyt tukemansa Korhosen vetäytymisestä, mutta uskoo myös Jarmo Korhosen olevan kykenevä johtamaan keskustapuolueen Etelän Median haluamaan alennuksentilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti