lauantai 16. tammikuuta 2010

Keskustan kenttäväki ei pyri puheenjohtajaksi

Keskustan kenttä ilmoitti tänään Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa, etteivät he ole käytettävissä keskustan puheenjohtajan tehtäviin. Syyksi kenttäväki listasi muun muassa perhesyyt, vähäisen ministerikokemuksensa, oman terveyden, Väyrysen vittuilun ja Etelän Median.

Keskustan puheenjohtajaksi haettiin henkilöä, joka olisi alle 40-, mutta yli 60-vuotias, saisi taakseen perämetsien miehet ja tuotua samalla tuotua keskustan kaupunkeihin, mielellään nainen tai mies, mutta ei molempia eikä varsinkaan nainen. Lisäksi hänen tulisi olla perheellinen, mielellään lestaadiolainen, mutta lapsia hänellä ei tulisi olla. Ehdokas ei saa olla ryvettynyt KMS-kuvioissa, mutta Merisalo pitää löytyä hänen facebook-kavereistaan. Ehdokkaalla ei kuitenkaan saa olla facebook-tiliä tai muita "lipiraalien vouhotuksia".

Keskustan kentän ilmoitus oli viimeinen niitti keskustan puheenjohtajataistelussa. Väyrysen ilmoitettua olevansa käytettävissä puolueen arvojohtajaksi, Pekkarisen ainoastaan pätkäpääministeriksi ja Kaikkosen halun juontaa seuraava Tanssii tähtien kanssa -kausi, ei puheenjohtajaksi löytyne yhtään ehdokasta.

Mikäli näin kävisi, ajautuisi keskustan poliitikka linjattomuuden tilaan, jossa käytännössä puoluetta ei johtaisi kukaan, hallituksessa puolueesta tulisi heittopussi ja kannatus ajautuisi tasaiseen laskuun. Varapuheenjohtajat vetäisivät kukin omaa linjaansa, politiikan teon tilalle tulisi koplaaminen sekä oman edun tavoittelu ja päätöksiä tehtäisiin lyhyen aikavälin tavoittein. Muutos nykytilasta tähän sujunee kitkattomasti.

Etelän Media / Johan "Gusse" Hellstén

2 kommenttia:

  1. huvittavan huono blogi, joka ilmeisesti ottaa itsensä vielä tosissaan. meidän arvomaailma on paras, erilaisten ihmisten on paska koska he ovat erilaisia. niinpä niin.

    kulttuurimeemin sisäistä henkistä runkkausta ilman itsekritiikkiä. onnea vaan teillekin, jatkakaa sillä tiellä jonka parhaaksi näette.

    VastaaPoista
  2. Viihdyttävää kamaa :)

    VastaaPoista